Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi 16 ocak 2010 Star Tv İzle



Yunan prensesi İrina’ ya gönlünü kaptıran Mecnuniks ,prensesin kalbini kazanabilmek için Jül Sezar’ın oğlu Brütüs’e karşı Olimpiyat Oyunları’nda birincilik kazanmak zorundadır. Bu aşk üçgeninde Mecnuniks’ in en güvendiği iki kişi tabiî ki kahramanlarımız Asteriks ve Oburiks olacaktır. Avrupa tarihinde şimdiye kadar çekilen filmler arasında en yüksek bütçeye sahip olan film, Asteriks serisinin en son ve en başarılı filmi olarak nitelendirilmiştir. Kerem Cem, Sezai Aydın, Levent Özdilek, Ece Sükan ve Pınar Altuğ’un seslendirmeleri ile zenginleşmiş bu filmi sakın kaçırmayın!
Orjinal Adı : Asterix Aux Jeux Olympıques Türü : Aile-Macera-Komedi Yapım Yılı :2008 Yönetmen : Frédéric Forestier, Thomas Langmann Oyuncular : Gerard Depardieu (Oburiks), Clovis Cornillac (Asteriks), Benoit Poelvoorde (Brütüs), Alain Delon (Jül Sezar), Vanessa Hessler (İrena), Stéphane Rousseau (Alafolix)

Etiketler: Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi, Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi 16 ocak 2010 Star Tv, Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi fragman, Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi izle, Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi özet, Asteriks Olimpiyat Oyunlarında filmi star tv

0 yorum:

Facebook Sayfamıza Destek :)