Fenerbahçe -Trabzonspor Maçının Biletleri Ne Kadar ~ Fiyatı

Fenerbahçe’nin, Turkcell Süper Lig’de 16 Mayıs Pazar Günü
Trabzonspor ile Yapacağı Şampiyonluk İçin Önemli Maçın Bilet Fiyatları Açıklandı.
Fenerbahçe’nin, Turkcell Süper Lig’de 16 Mayıs Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı şampiyonluk için önemli maçın bilet fiyatları açıklandı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak mücadelenin 13 Mayıs Perşembe gününden itibaren Biletix’ten satışa çıkacak biletlerinin tribünlere göre fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 50 lira
Fenerium üst H-I bloklar: 132 lira
Fenerium üst C-D-F-G bloklar: 154 lira
Fenerium alt G blok: 205 lira
Fenerium alt B-F bloklar: 255 lira
Fenerium alt C-E bloklar: 305 lira
Fenerium alt D blok: 315 lira
Fenerium alt sarı ve lacivert tribün: 140 lira
Perşembe günü kongre üyeleri ve taraftar kart sahiplerine satılmaya başlanacak biletler, 15 Mayıs Cumartesi gününden itibaren genel satışa açılacak.
30 binin üzerinde kombine biletli seyircisi bulunan Fenerbahçe‘de, bu önemli maça taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.  (Anadolu Ajansı)

ilgili aramalar:fenerbahçe-trabzon maçını izle,fenerbahçe-trabzonspor 16 mayıs izle, Fenerbahçe -Trabzonspor Maçı , Fenerbahçe -Trabzonspor Maçı Biletleri , Fenerbahçe -Trabzonspor maçı özeti

Mp3dinLexy.bLogspot.com Müzik Siteniz Artık !

Evet yeni bir proje içindeyim..Fazla bakamıyorum artık Pawk-Tr.Net'e ama elimden geldiğince yazı eklemeye çalışıyorum..Mp3dinlexy.blogspot.com müzik dinleyebilir ve müzik dinlerken de şarkı sözlerini anında okuyabilirsiniz..

mp3dinlexy.blogspot.com,mp3dinlexy,mp3 dinlemek,şarkıları dinle,mp3dinlexy.blogspot şarkıları dinle,mp3dinlexy klip izle

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak 14 Mayıs Show Tv İzle ~ Seyret

Evet herkes gibi bende Volkan Konak hastasıyım..Başladığı zaman televizyonun karşısına annemle otururuz ve hiç kalkmayız :D Neyse yine bu hafta Volkan abimiz sahneyi sallıyacak..Adana'ya geldi ama ben gidemedim basketbol klubundeyim ayıptır söylemesi de .p İşte öyle yaa :D Program biter bitmez bu web sitesinde olacaktır kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için..

Pawk-Tr.Net ekibi..

ilgiLi aramalar:Kuzeyin Oğlu,Kuzeyin Oğlu İzle,Kuzeyin Oğlu 14 Mayıs İzle,Kuzeyin Oğlu 14.05.2010 seyret,bedava kuzeyin oğlu programını izle,14 mayıs kuzeyin oğlu konukları

Smackdown 14 Mayıs Online izLe ~ seyret

Smackdown heyecanı bu hafta da sürüyor ! Acaba kimler tuş olacak ? Kimle kim kapışacak ? Tüm soruların cevabı bu akşam saat 20.30'da Fox Tv'de Smackdown'da ! Jeff Hardy geri döndü mü ? Matt Hardy ile Jeff Hardy sedye maçı izle..

undertaker maçları izle,edge vs jeff hardy maçı izle,big show kaç kilo,smackdown frikik videoları

ilgili aramalar:Smackdown, smackdown 14 mayıs izle,smackdown 14.05.2010 izle,raw 14 mayıs seyret

Facebook Sayfamıza Destek :)