Çok Güzel Hareketler Bunlar 10 Ocak Full İzle

Çinli çocuk yorumu.

Yıldönümlerinde birbirlerine sürpriz hediyeler alan çift, hediyeler konusunda uzlaşmazlık yaşayınca ilişkinin seyri değişir. Biten ilişkiyi ise, ilişkiden daha da karmaşık ruh halinde olan garson yorumlar.

Maddi sıkıntılarını anlatan eski arkadaşının konuşmayı borç istemeye getireceğinden emin olan adam, bu paranoyasından kendini acındırma yolu ile kurtulur.

Babasının tüm çabalarına rağmen, ev ödevini anlayamayan çocuk garip hareketler de sergilemektedir. İngilizce’yi de doğru dürüst konuşamayan çocuk annesine göre Çinli’dir.

Acımasız gerçekleri insanların yüzüne vurmayı iş edinmiş tuhaf kostümlü adam ve insanlara hayır demekte zorlanan iki farklı adamın hikayesi de bu hafta ekranda olacak.

Banka sırasında, numaratörden aldığı numaradan önce atağa geçen vatandaşı bu davranışından ötürü bir sürprizle karşılaşır.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı kaçırmayın!


ilgili aramalar:çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı full izle, çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı indirmeden izle, çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı bedava izle, çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı online izle, çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı dünkü bölüm izle, çok güzel hareketler bunlar 10 ocak 2010 fragmanı seyret

0 yorum:

Facebook Sayfamıza Destek :)