8 Ocak’ta Aşk-ı Memnu Kurtlar Vadisi’ne fark attı

Geçen haftalarda dizinin aldığı ortalama share %35 civarlarındaydı. AB grubunda Aşk-ı Memnu”nun zaferi ise adeta taçlanmış durumda. Açık olan her 100 televizyonların 45″inde yani neredeyse yarısında dün akşam Aşk-ı Memnu izlendi. (rating: 19.36, share: 45.54)

Kurtlar Vadisi“nin yayınlanmamasının da elbette bu oranlarda etkisi var. Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam “özel” bölümüyle ekrana geldi. Dizinin boşluğu siyasi ilişkileri deşifre eden bir başka diziye, Tek Türkiye“ye yaradı. Tek Türkiye ile Samanyolu Tv 4. sıranın sahibi oldu, dizi 6.91 izlenme oranı ve 15.46 izlenme payı ile ekrana gelen birçok programı geride bıraktı.

Çekimleri şimdilerde müze olan Sinop Cezaevi”nde devam eden Parmaklıklar Ardında dizisinin izlenme oranlarında da geçen haftalara göre %1″lik bir artış söz konusu. Dizi 6.71 rating ve 14.76 share ile günün en çok izlenen 5. programı oldu.

Atv”nin bir diğer dizisi Aşk ve Ceza da dün akşam tekrar bölümüyle ekrandaydı, Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin tekrarı da kanala puan kazandırdı. 16.45 izlenme payı ile 11. sırada yer alan yapımın tekrarıyla bu oranlara ulaşması uzun süre ekranlarda olacağının sinyallerini verir gibi.

AB grubunda Aşk-ı Memnu”nun ardında ise 10. sıraya kadar başka dizi görünmüyor, 10. sırada Parmaklıklar Ardında yer alırken, Aşk ve Ceza tekrarıyla AB grubunun 11. tercihi oldu. Tüm izleyicilerdeki yüksek izlenme oranlarına karşın AB izleyici kitlesinde aynı oranlara ulaşamayan Tek Türkiye ise 2.65 izlenme oranı ve 6.45 izlenme payı ile 23. sırada günü geride bıraktı.

0 yorum:

Facebook Sayfamıza Destek :)