Marsilya-PSG maçını izle,Marsilya-PSG maçı hakkında geniş bilgi,Marsilya-PSG maçı özeti

Marsilya-PSG

Utku Önsel

Haftanın maçında Marsilya kendi evinde PSG’yi ağırlayacak. Marsilya son haftalarda tekrar eski formuna kavuştu ve üst üste galibiyetler almaya başladı. Hafta içi Zurih karşısında da oldukça önemli bir galibiyet aldılar ve en azından Avrupa Ligi için tekrar umutlandılar. Luchı Gonzales’in sakatlığının düzelmesi ile bildiğiniz gibi Deschamps sistemini 4-3-3’den 4-4-2’ye çevirmişti. Niang ve Morientes2in arkasına Lucho’yu koyarak özellikle gol yollarında oldukça başarılı maçlar çıkardılar. Diawara sakatlığı dolayısıyla bu maçta takımdaki yerini alamayacak.
PSG lige iyi bir giriş yaptı ama hücum hattında yaşadıkları problemler nedeniyle düşüşe geçti. Erdinç sakatlığı, Kezman’ın satılması sonrası forvette alternatifsiz kaldılar. Son maçlarda 1 golün üzerine çıkamadılar ve fazlasıyla gol kaçırdılar. Yine Erdinç sakatlığı dolayısıyla kadrodaki yerini alamayacak.
Marsilya puan kaybı yaşamadan zirveden uzaklaşmak istemiyor ve son haftalarda da oldukça formda. Seyirci desteği ile karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

TAHMİN: Marsilya

0 yorum:

Facebook Sayfamıza Destek :)