2010 Sömestr Tatili, 2010 Sömestr Tatili Tarihi, 2010 Yılı 15 Tatil Ne Zaman, Bayram Tatili 10 Gün mü, Bayram Tatili Kaç Gün, Okullar 10 Gün Tatil mi,

Okullar Tatil mi, Okullar 10 Gün Tatil mi, Bayram Tatili 10 Gün mü, Bayram Tatili Kaç Gün, Okullar Kaç Gün Tatil, Tatil Kaç Gün..

Bakan Nimet Çubukcu’nun Niğde Valisi Alim Barut’u Makamında ziyarete Gittiği Niğde de Gazetecilerin Kurban Bayramı ve Sömestr Tatillerinin Öne Alınması Konusunda Sorularına Verdiği Cevaptır..

Gazetecilerin Kurban Bayramı ve sömestir tatiliyle ilgili sorularını da cevaplayan Bakan Çubukçu, şunları söyledi: “Okullardaki devam durumunu il il her gün saat 17.00′dan sonra takip ediyorum. Şu andaki verilere göre, okulların Kurban Bayramı ve sömestir tatillerinin öne alınmasını gerektirecek bir durum yok. Her gün değerlendirme yapıyoruz. Hastalığın yaygın olduğu illerde sağlık kurulları gereken önlemi alıyor. Bazı illerde okullar tatil edildi ama hastalığın hiç olmadığı iller de var. Hastalık oranı okullarda yüzde 40 ila 50′ye ulaşırsa o zaman bir değerlendirme yapılır. Şu anda tatille ilgili bir çalışma yok. Bu tür haberler öğrencilerin eğitimini aksatıyor, okula olan ilgi azalıyor, dersler aksıyor.”

Millî Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’dan Yeni Bir Karar Gelmedikce
Kurban Bayramı Öncesi Tatil Yoktur, 26 Kasım Perşembe Kurban Bayramı Arefesi, 27-28-29-30 Kurban Bayramı ve Tatilidir.
Ayrıca Sömestr Tatili (15 Tatil) 22 Ocak 2010 Tarihindedir..

0 yorum:

Facebook Sayfamıza Destek :)